Welkom

In de verte blaten de schapen, de kikkers kwaken in de sloot en de vogels fluiten. Je hoort de bladeren aan de bomen ritselen in de wind terwijl het gras onder je voeten kriebelt...

Welkom bij De Beemsterkamer, een groepsaccommodatie tot 18 personen in de landelijke Zuidoostbeemster, waar gezelligheid, comfort en privacy voorop staan. 

De Beemsterkamer is een authentieke accommodatie en is gehuisvest in een nieuw gebouwde stolpboerderij met voorhuis. In de woning is een algemene ruimte en zijn er vijf ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het biedt u het comfort van een luxe hotel; en dat gecombineerd met de gezelligheid van uw groep kan alleen maar een fijne en leuke tijd als resultaat hebben!  Een uitgebreide beschrijving van het huis vindt u op het tabblad 'Beemsterkamer'.  

De accommodatie ligt in de Zuidoostbeemster, vlakbij Purmerend. Men kan in De Beemsterkamer dan ook genieten van rust en een landelijke omgeving, met een stad met allerhande voorzieningen vlakbij. Op het tabblad 'omgeving' vindt u meer informatie. Wilt u weten wat er zoal in de buurt te doen is en wanneer er evenementen in de buurt worden georganiseerd, ga dan naar het tabblad 'evenementen'. 


Beleid Coronavirus versie 21-5-2020

Groepsaccommodatie De Beemsterkamer is sinds 15 maart gesloten. Daar komt met het huidige RIVM-beleid per 1 juni een einde aan.

Grotere en gemengde groepen (met een max. van 18 personen) zijn welkom vanaf 1 juni. Afhankelijk van de samenstelling van de groepen nemen we dan extra maatregelen om afstand te houden en indien nodig extra schoon te maken.

Voorafgaand aan uw verblijf zal er contact zijn over de samenstelling van de groep om zo de slaapkamerindeling volgens RIVM-richtlijnen aan te passen. 

Wij hanteren de RECRON voorwaarden voor groepsaccommodaties.  Bij annuleringen kort voor aankomst is dan 95% van de contractprijs verschuldigd. Er is niets geregeld voor sluiting door overheidsmaatregelen. We volgen in ons beleid het advies van de RECRON en hanteren nu een coulance regeling. Zolang wij beperkingen hebben waardoor een groep niet kan komen boeken wij kosteloos om. Als er geen beperkingen zijn (en dit is ook afhankelijk van het soort groep) kunnen wij niet kosteloos omboeken.