Beemsterkamer

Het Huis

In het voorhuis van de accommodatie bevindt zich 'De Gaard', de gemeenschappelijke ruimte. Hierin bevindt zich een ruime keuken, een lange eetkamertafel waar je met zijn allen gezellig aan tafel kunt eten of spelletjes doen en er is een zithoek met tv ingericht waar je lekker kunt relaxen. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, een vaatwasmachine, een oven-magnetron en een koelkast met vriesvak. U kunt dan ook samen koken in een keuken die van alle gemakken is voorzien. 

Comfortabele slaapkamers

In de boerderij bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan een kamer geschikt is voor minder valide personen. Boven zijn er twee vierpersoonsslaapkamers. De kamers zijn allemaal ruim en comfortabel en hebben allemaal een 'fruitige' muurschildering. Fruitig? Ja, want in de Beemsterkamer is het fruit zoals bessen, kersen en pruimen dat in de achtertuin aan de bomen groeit, naar binnen gehaald.

Alle kamers zijn voorzien van een tv en een eigen badkamer met toilet en douche. In de badkamers van twee van de  kamers bevindt zich tevens een ligbad. In de tweepersoonskamers kunnen tot vier extra bedden worden bijgezet, zodat de capaciteit tot 18 personen kan worden vergroot. Ook is er voor kinderen tot 4 jaar een ledikantje dat indien nodig kan worden bijgezet.

In en om het huis

De kamers op de begane grond hebben toegang tot een terras. Hier kun je lekker in het zonnetje zitten, een dagje uit met de groep afsluiten met een gezellige barbecue of rondom de vuurkorf zitten.

In De Beemsterkamer zijn huisdieren niet toegestaan. Er mag in het pand niet worden gerookt, maar er is buiten wel gelegenheid tot roken.

Voor de kinderen staat er buiten een grote trampoline en een speelhuisje. Ook zijn er in de Beemsterkamer twee skelters aanwezig die gebruikt kunnen worden.

De prijzen voor de huur van De Beemsterkamer vindt u op het tabblad 'Tarieven